V četrtek, 26. oktobra 2023, je na naši šoli potekal prvi šolski ples v tem šolskem letu, s pričetkom ob 18. uri. Plesa so se udeležili učenci predmetne stopnje, kot pa je že v navadi pa smo bili organizatorji učenci devetih razredov.

V stari šolski telovadnici, kjer je dogodek tudi potekal, smo videli veliko zanimivih kostumov, saj je bila tema plesa halloween. Tam so se dogajale tudi različne igre; limbo, talenti, stolčki, ob katerih je bilo zelo veselo. Tudi pred telovadnico je bilo zelo živahno, prodajali so se različni okusni prigrizki in slastne slaščice. Kot običajno pa je bil zelo priljubljen tudi srečelov. Na koncu se je odvil še žreb glavne nagrade, kjer je bilo zelo napeto.

Nekaj minut čez 20. uro se je ples zaključil z veliko nasmejanimi obrazi. 9. razredi smo z izvedbo plesa zadovoljni, prav tako kot ostali učenci predmetne stopnje. Zavedamo se, da so se pojavile še nekatere razpoke oz. napake pri pripravi ali izvedbi, vendar se bomo te potrudili odpraviti in še drugi letošnji, božično-novoletni ples organizirati še bolje. Nanj ste lepo vabljeni že sedaj, več informacij pa boste dobili v prihajajočih tednih.

Vsem obiskovalcem se za obisk iskreno zahvaljujemo, najlepša hvala pa tudi našima razredničarkama Poloni Gašperšič in Aniti Pogačnik Zalašček za pomoč pri pripravi in izvedbi.

Učenci devetih razredov