V četrtek smo si v Prešernovem gledališču ogledali baletno predstavo z naslovom “Ples skozi čas”. Učenci so neverjetno lepo spremljali in sprejeli predstavo. Po predstavi  je veliko učencev spraševalo, kje se lahko vpišejo na balet. Včeraj sem dobila zahvalo ravnateljice Glasbene šole Kranj za naš odziv in obisk predstave, da njim in nastopajočim to veliko pomeni, da so se lahko predstavili.

Ob enem pa je prosila, da vam staršem povem, da v kolikor bi se želel kdo od otrok vpisati v baletno šolo, imajo še nekaj prostih mest. Velika želja je, da bi se vpisali poleg deklic, tudi dečki. Letos sprejemajo še učence v starosti 7, 8, 9 in 10 let.

V naslednjem šolskem letu pa bodo potekali vpisi v baletni vrtec v starosti otrok 4-5 let, plesna pripravnica 1 (6 let), plesna pripravnica 2 (7 let), plesna pripravnica 3 (8 let), s sprejemnim izpitom – vpis v 1. razred baleta (9 let), v 2. razred baleta (10 let).

Za vpise v baletno šolo lahko pokličete na na telefon 04 2364 751 ali jih kontaktirate preko maila tajnistvo@gskranj.si.

učiteljica Klavdija