FOTOUTRINKI

Zbrali smo se ob šestih zvečer. Pogovarjali smo se o prebranih knjigah, ki so vse govorile o drugih verah, drugih kulturah, drugačnem načinu življenja. Zdaj to vse bolje poznamo in razumemo. Nato smo odšli v gospodinjsko učilnico, kjer so nas pogostili s slastnimi dobrotami – pico in pecivom, ki sta ga prinesli Larisa in Zala. Po večerji smo v veliki telovadnici pripravili vse za ogled filma in za kasnejše spanje. Film Zeleno kolo je bil poučen in zanimiv. Preden smo zaspali, sta nam Šejla in Sara zaigrali še na kitaro.

Nam je bilo zelo všeč in upamo, da se to naslednje leto ponovi. Bilo je zelo zanimivo in nekaj posebnega, saj smo prvič bili v šoli ponoči.

Šejla, Larisa, Lucija iz 8. a

V petek (in soboto) je bilo zelo dobro, saj smo se družili med sabo in veliko hecali. Najboljši del pa je bil, ko sem ležal pri devetih razredih in to je bilo nekaj najboljšega v mojem življenju. Učiteljica ni mogla zaspati, ampak to ni moj problem. Upam, da se taka noč ponovi še letos z istimi devetimi razredi, drugače bom zelo žalosten.

Urban Štempihar, 8. a

Meni je bil lirterarni večer zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se v telovadnici borili z blazinami. Všeč mi je bila tudi hrana. Pica je bila odlična. Vse skupaj je bilo zabavno in komaj čakam, da ponovimo.

Rožle, 8. a

Všeč mi je bilo, da smo lahko jedli pico, gledali film in šli spat zelo pozno.

Tadej, 8. a