OŠ STANETA ŽAGARJA KRANJ

Skupnost učencev

 

OTROŠKI PARLAMENT

 

V šolskem letu 2017/2018  je osrednja tema šolskega parlamenta ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM, ki so jo slovenski osnovnošolci izbrali na lanskem državnem otroškem parlamentu. Tema zavzema pomembno mesto v našem vsakdanu in je zelo široka. Tako bodo učenci v okviru letošnjega otroškega parlamenta razmišljali o štirih podtemah: ODNOSI V ŠOLI, UČNE VSEBINE, METODE IN NAČINI POUČEVANJA  ter ŠOLA ZA ŽIVLJENJE.

 

 

V posameznih oddelčnih skupnostih potekajo delavnice, diskusije na to temo, učenci rešujejo tudi spletno anketo. Mladi parlamentarci bodo svoje ideje, mnenja in argumente izmenjali na naših srečanjih in kasneje posredovali na občinskem parlamentu.

  

 

Mentorica Polona Gašperšič

 

 

CookiesAccept

Piškotki

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašam s piškotki. Več

Se strinjam

Kaj so piškotki?

 

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.