OŠ STANETA ŽAGARJA KRANJ

Popestrimo šolo 2017-18

 

Osnovna šola Staneta Žagarja Kranj se je prijavila na javni razpis »Popestrimo šolo 20172021 – Izobraževanje strokovnih delavcev za krepitev kompetenc šolajočih«, ki ga je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport objavilo 10. 2. 2017 in ga delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada ter se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 20142020, prednostne osi: 10. »Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«, prednostne naložbe: 10.1 »Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc«, specifičnega cilja: 10.1.3 »Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema«.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija

in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

ESS LOGOTIP

 

 

ŠOLSKO LETO 2017/18

V šolskem letu 2017/2018 bomo na naši šoli izvajali projekt »Popestrimo šolo 2017– 2021«, ki ga sofinancira Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Program je razdeljen na pet različnih dejavnosti.

V okviru dejavnosti POZNAM SAMEGA SEBE bomo izvajali učno pomoč, učili se bomo učiti, spoznavali bomo sebe in okolje, v katerem živimo, se učili jezikov in socialnih spretnosti.

S pomočjo SPRETNIH PRSTKOV bomo ustvarjali, se veselili in družili.

CONA ŠPORTA bo poskrbela, da bomo dovolj razgibani in da se bomo pravilno prehranjevali.

Dejavnost RASTEM, RASTEŠ, RASTE pa bo odlična priložnost za gojenje različnih vrst zelenjave, sadja in opazovanje spreminjanja narave.

Za vse vedoželjne in polne idej smo pripravili PEKARNO IDEJ, kjer bomo govorili o podjetništvu, prodaji in marketingu in nenazadnje tudi o medijih.


V okviru projekta se bodo izvajale tudi počitniške aktivnosti, in sicer:
1. Delavnice med jesenskimi počitnicami: 2.-3. 11. 2017
2. Delavnice med novoletnimi počitnicami: 27.-29. 12. 2017
3. Delavnice med zimskimi počitnicami: 19.-23. 2. 2018
4. Delavnice med poletnimi počitnicami: 26.-29. 6. 2018, 9.-13. 7. 2018, 27.-31. 8. 2018

 

Dejavnosti bo vodila Polona Žagar, profesorica slovenščine in zgodovine.

 

 

  • AKTUALNI DOGODKI

PRIJAVNICA NA JESENSKE DELAVNICE

 

 

CookiesAccept

Piškotki

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašam s piškotki. Več

Se strinjam

Kaj so piškotki?

 

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.