OŠ STANETA ŽAGARJA KRANJ

Uporaba šolskih prostorov - zunanji izvajalci

 

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da smo začeli zbirati vloge za uporabo prostorov zavoda za šolsko leto 2017/18. Zbirali jih bomo do  8. 9. 2017 oz. do polne zasedenosti. 

 

Objavljamo tudi Pravilnik o oddajanju prostorov v uporabo, katerega priloga je tudi Cenik za uporabo prostorov zavoda (oba dokumenta sta objavljena na spletni strani šole). Zainteresirani za najem lahko svoj interes izkažete z Vlogo za uporabo telovadnice in pripadajočih prostorov ali Vlogo za uporabo drugih prostorov zavoda.

 

 

Pravilnik o oddajanju prostorov v uporabo

Cenik za uporabo prostorov zavoda

Vlogo za uporabo telovadnice in pripadajočih prostorov

Vlogo za uporabo drugih prostorov zavoda

 

 

Podpisane in z žigom opremljene vloge lahko pošljete po navadni pošti, prinesete osebno ali odčitane pošljete po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Informacijo o možnostih koriščenja prostorov vam bomo posredovali čim prej.  

 

Šolske prostore bo možno uporabljati od 1. 9. 2017 dalje s predhodnim podpisom pogodbe.

 

 

Lep pozdrav,

Fani Bevk, ravnateljica

CookiesAccept

Piškotki

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašam s piškotki. Več

Se strinjam

Kaj so piškotki?

 

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.