OŠ STANETA ŽAGARJA KRANJ

Šolski sklad

 

 

ŠOLSKI SKLAD 

 

 

Tudi preteklo šolsko leto je sklad pomagal vsem učencem pri financiranju ene dejavnosti. Osnovni namen šolskega sklada pa je pomoč socialno ogroženim in nadarjenim učencem, da se lahko enakovredno udeležijo nadstandardnega programa šole.

V sklad lahko prispevajo posamezna podjetja, starši in tudi učenci s skupnimi akcijami (zbiralna akcija odpadnega papirja, prodaja izdelkov učencev na tradicionalnem novoletnem sejmu). Šolski sklad deluje po sprejetih pravilih, predstavljajo pa ga člani upravnega odbora: Marjeta Svoljšak (predsednica), Emiliana Logar (namestnica predsednice), Anita Pogačnik Zalašček (zapisnikarica), Tomi Tomšič, Barbara Krajnc, Alena Sever in Miha Štucin.

 

Tudi v letošnjem letu bomo člani sprejeli načrt oziroma namen porabe zbranih sredstev, svoje aktivnosti pa bomo objavljali na spletni strani.

 

Št. TRR 01252-6030657961       sklic:   29908

Zahvaljujemo se vsem, ki boste prispevali v dobro naših in vaših otrok.

 

Upravni odbor šolskega sklada

 

 

KOMISIJA ZA SUBVENCIJE

 

 

Na šoli v okviru Šolskega sklada deluje Komisija za subvencije, ki pregleduje celotno pomoč prehrane, pomoč socialno šibkim družinam pri kritju plačil dni dejavnosti, šol v naravi …

 

Starši z nižjimi osebnimi dohodki lahko vložijo vlogo za dodelitev pomoči. Obrazec Vloga za dodelitev pomoči dobite v šolski svetovalni službi pri Neži Zelinka, na spletni strani šole in na prvem roditeljskem sestanku. Vlogo skupaj z dokazili oddate v šolsko svetovalno službo.

 

Vloge za pomoč bomo sprejemali do petka, 29. septembra 2017, ob morebitni finančni spremembi v družini pa tudi med šolskim letom.

 

 

POROČILO ZA JUNIJ 2017

POROČILO ZA SEPTEMBER 2016

POROČILO ZA JUNIJ 2016

POROČILO ZA MAREC 2016

POROČILO ZA OKTOBER 2015

POROČILO ZA SEPTEMBER 2015

POROČILO ZA JUNIJ 2015

 POROČILO ZA MAREC 2015

 

 

 

 

 

 

 

CookiesAccept

Piškotki

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašam s piškotki. Več

Se strinjam

Kaj so piškotki?

 

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.