OŠ STANETA ŽAGARJA KRANJ

Parada učenja

 

V sredo, 17. maja 2017, smo vsi prvošolčki razmigali svoje spretne prstke v centru Kranja na Paradi učenja, ki je bila osrednji dogodek Tedna vseživljenjskega učenja v organizaciji Ljudske univerze Kranj. Naučili smo se, kako iz kupčka gline narediti skodelico in kako iz par slamnih bilk lahko ustvarimo čudovito zapestnico. Poplesavali smo v ritmu glasbe z odra in trenirali svoje ravnotežne spretnosti s pomočjo hodulj.  

 

Glede na to, da se bo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja v Kranju v naslednjih tednih zvrstilo kar precej delavnic in dogodkov, tako za otroke, kot tudi za starše, vas seveda vabimo, da si program ogledate na www.luniverza.si pod zavihkom Teden vseživljenjskega učenja in izberete nekaj zase.

 

Polona Žagar

 

FOTOGALERIJA

 

CookiesAccept

Piškotki

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašam s piškotki. Več

Se strinjam

Kaj so piškotki?

 

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.