Pozdravljeni!

Za učence 7., 8. in 9. razreda osnovne šole organiziramo brezplačen računalniški krožek, ki bo potekal na UL Pedagoški fakulteti.

Na krožku bomo spoznali nekatere računalniške vsebine in se naučili programirati v vizualnem programskem jeziku Snap! (programski jezik, ki je podoben Scratchu, vendar ima nekaj dodatnih možnosti, ki nam bodo prišle še kako prav).

Krožek se bo izvajal v dveh terminih: ponedeljek, 15.30-17.00, in ponedeljek, 17.30-19.00.  S krožkom pričnemo 5. 11. 2018. Srečanja bodo enkrat na teden, razen med šolskimi počitnicami in prazniki, vse do 18. 2. 2019 (skupaj 15 srečanj). Predvidevamo, da bomo krožek organizirali še enkrat v spomladanskem terminu, o čemer vas bomo vnaprej obvestili.

Krožek bo letos brezplačen in bo tako dostopen vsem učencem, zato prosimo, da to informacijo posredujete in na krožek povabite tudi svoje učence. V priponki najdete tudi pdf plakata (A4), ki ga lahko delite s svojimi učenci.

V vsaki skupini je na voljo 16 prostih mest. Prijave bodo možne do zapolnitve teh mest. Prijavnico in nekaj več informacij najdete na povezavi l.ead.me/bayuiH.

Za več informacij lahko kontaktirate Špelo Cerar na e-poštni naslov spela.cerar@pef.uni-lj.si.

 

LETAK

PRIJAVE

Lep pozdrav
Špela Cerar